Η διευθυνσή μας
Κουτσονίκα 5 & Ηλ. Ηλιού,
Ν. Κόσμος
Καλέστε μας
211 411 6565
Ηλ. Ταχυδρομείο
theramotionphysio@gmail.com
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
10:00 - 21:00

Η τεχνολογία του SIS βασίζεται σε υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο έχει θετική επιρροή στον ανθρώπινο ιστό.


 

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

  • την ανακούφιση του οξέος και του χρόνιου πόνου,
  • την επούλωση κατάγματος,
  • τη μυϊκή χαλάρωση,
  • τη μυϊκή διέγερση – ενδυνάμωση
  • την κινητοποίηση αρθρώσεων

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων(εώς 150 Hz) σε συνδυασμό με την ένταση 2,5 Tesla διασφαλίζει ότι το Super Inductive System μπορεί να ενδείκνυται για όλα τα στάδια των επώδυνων καταστάσεων. Η διαχείριση τους βασίζεται σε τρεις διαφορετικές θεωρίες ελέγχου του πόνου.

Κάθε ένα από αυτά ποικίλλει στο φάσμα συχνοτήτων. Ως εκ τούτου, η θεραπεία SIS οδηγεί σε άμεση ανακούφιση σε όλα τα στάδια των διαταραχών, είτε χρόνιες είτε οξείες φάσεις. Κλινικές μελέτες δείχνουν μείωση του πόνου μετά από 5 έως 10 θεραπείες με το BTL Super Inductive System.

​Τα αποτελέσματα στην οπτική αναλογική κλίμακα, δείχνουν πως το 87% των συμμετεχόντων παρουσίασαν σημαντική μείωση πόνου.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλουν την αρθρική κάψα. Η επαναλαμβανόμενη αυτή σύσπαση αντικαθιστά την χειροκίνητη κινητοποίηση της άρθρωσης η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της κίνησης.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ

Το υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην προσβεβλημένη περιοχή και υποστηρίζει την δημιουργία των αγγείων και του πώρου. Επομένως βοηθά στην προοδευτική δημιουργία του χόνδρου και την ανακατασκευή των οστών.

ΜΥΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Αλληλεπίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου εντός του νευρομυϊκού ιστού, οδηγεί σε αποπόλωση των νεύρων και συσπάσεις των μυών. Με βάση την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί διευκόλυνση ή ενίσχυση των μυών.

ΜΕΙΩΣΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η μείωση του αυξημένου μυϊκού τόνου επιτυγχάνεται επηρεάζοντας σε νωτιαίο επίπεδο τον έλεγχο του μυϊκού τόνου. Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για την θεραπεία παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος , όπως είναι και η σπαστικότητα.

el