Η διευθυνσή μας
Κουτσονίκα 5 & Ηλ. Ηλιού,
Ν. Κόσμος
Καλέστε μας
211 411 6565
Ηλ. Ταχυδρομείο
theramotionphysio@gmail.com
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
10:00 - 21:00

Διονύσης Ζαχαρόπουλος Φυσικοθεραπευτής

MSc, OMT, Dip.Acup.

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, είναι Φυσικοθεραπευτής εξειδικευμένος στη μυοσκελετική αποκατάσταση και για 10 χρόνια συνεργάστηκε με Κέντρα Φυσικοθεραπείας με κύριο τομέα ενδιαφέροντος την αποκατάσταση Μυοσκελετικών κακώσεων και παθήσεων.

Από το 2019 είναι ιδιοκτήτης και επιστημονικά υπεύθυνος του σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας TheraMotion Physiotherapy. Το 2010 αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λαμίας και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εξειδικεύθηκε στην ορθοπεδική μυοσκελετική φυσικοθεραπεία και απέκτησε τον τίτλο (ΟΜΤ) καθώς αποφοίτησε από το εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών στην χώρα μας Hellenic OMT Diploma, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ορθοπεδικής μυοσκελετικής φυσικοθεραπείας “Manual Therapy” (IFOMPT). Κατέχει 2ετή εκπαίδευση και πιστοποίηση στον βασισμένο σε αποδείξεις Βιοϊατρικό Βελονισμό της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας.

Το 2019, ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία” (Molecular & Applied Physiology), στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει και κατέχει πιστοποιήσεις πολλών κλινικών σεμιναρίων για την αποκατάσταση μυοσκελετικών και αθλητικών κακώσεων (Mulligan Concept – Κinesiotape – IASTM Τεχνικές Μαλακών Μορίων – Blood Flow Restriction Method). Τα κλινικά του ενδιαφέροντα είναι η μυοσκελετική φυσικοθεραπεία, οι κακώσεις και αποκατάσταση αθλητών και οι νευροεπιστήμες

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών..


Αντιγόνη Αναστασοπούλου

Φυσικοθεραπεύτρια -MSc

Η Αντιγόνη Αναστασοπούλου γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Το 2013 αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθηνών και από τότε ασκεί το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε εθελοντικά για 1 χρόνο στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ 417) και το 2014 ξεκίνησε να εργάζεται ως συνεργάτης σε ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου της ΕΠΣΑΝΑ έως και το 2019.

Το 2018 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της Πρόγραμμα στην “Ορθοπεδική Επιστήμη και Αποκατάσταση ( Manual Therapy) στο πανεπιστήμιο της Λευκωσίας “UNIVERSITY of NICOSIA”.

Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια και το κλινικό της ενδιαφέρον αφορά τις ορθοπεδικές και νευρολογικές παθήσεις.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.


Aλέξανδρος Δρανδάκης,

Φυσικοθεραπευτής

Gεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής το 2020, ολοκληρώνοντας την πρακτική του άσκηση στο κέντρο αποκατάστασης “Ανάπλαση”.

Με εξειδίκευση στις μυοσκελετικες παθήσεις, έχει συνεργαστεί με ακαδημίες ποδοσφαίρου. Στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας εργάστηκε στο Φυσικοθεραπευτηριο του 414 ΣΝΕΝ για 8 μήνες.

Με στόχο τη συνεχή του εξέλιξη παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια που εξειδικεύονται στο Manual Therapy αλλά και γενικά σύγχρονες μυοσκελετικές τεχνικές. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

el