Η διευθυνσή μας
Κουτσονίκα 5 & Ηλ. Ηλιού,
Ν. Κόσμος
Καλέστε μας
211 411 6565
Ηλ. Ταχυδρομείο
theramotionphysio@gmail.com
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
10:00 - 21:00

Η yoga σαν τρόπος άσκησης είναι μια πρακτική και μοναδική προσέγγιση που καταφέρνει να συνδυάζει την άσκηση σώματος, ψυχής και νου. Αυτό κατορθώνεται μέσα από έξυπνες αλληλουχίες θέσεων (asana), δίνοντας έμφαση κυρίως στην ευθυγράμμιση του σώματος σε συνδυασμό με την αναπνοή.
Στόχος είναι να παρέχει στον ασκούμενο μια πετυχημένη και ολοκληρωμένη πρακτική ολοκλήρου του μυϊκού συστήματος, από δυναμική, χαλαρωτική έως και ανακουφιστική με βασικό κριτήριο την υγιή μηχανική του σώματος και την ευεξία. Ο ασκούμενος με το πέρας των μαθημάτων καταφέρνει να κυριαρχεί περισσότερο στο νου του και κατ’ επέκταση την ροή της αναπνοής του, ενώ παράλληλα βλέπει αισθητές διάφορες στο σώμα του. Επιπλέον η yoga καταφέρνει να εντοπίζει τις ανισορροπίες στα σώματα των ασκουμένων βοηθώντας τους να τις βελτιώσουν, όπως επίσης αποβάλλει το άγχος της καθημερινότητας.

Στο TheraMotion Physiotherapy προκειμένου να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, τα μαθήματα – πρακτικές της yoga πραγματοποιούνται σε γκρουπ των 2 ατόμων,είτε σε personal.

el