Ποιοί είμαστε

Διονύσης Ζαχαρόπουλος Φυσικοθεραπευτής

MSc, OMT, Dip.Acup.

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, είναι Φυσικοθεραπευτής εξειδικευμένος στη μυοσκελετική αποκατάσταση και για 10 χρόνια συνεργάστηκε με Κέντρα Φυσικοθεραπείας με κύριο τομέα ενδιαφέροντος την αποκατάσταση Μυοσκελετικών κακώσεων και παθήσεων.

Από το 2019 είναι ιδιοκτήτης και επιστημονικά υπεύθυνος του σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας TheraMotion Physiotherapy. Το 2010 αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λαμίας και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εξειδικεύθηκε στην ορθοπεδική μυοσκελετική φυσικοθεραπεία και απέκτησε τον τίτλο (ΟΜΤ) καθώς αποφοίτησε από το εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών στην χώρα μας Hellenic OMT Diploma, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ορθοπεδικής μυοσκελετικής φυσικοθεραπείας “Manual Therapy” (IFOMPT). Κατέχει 2ετή εκπαίδευση και πιστοποίηση στον βασισμένο σε αποδείξεις Βιοϊατρικό Βελονισμό της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας.

Το 2019, ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία” (Molecular & Applied Physiology), στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει και κατέχει πιστοποιήσεις πολλών κλινικών σεμιναρίων για την αποκατάσταση μυοσκελετικών και αθλητικών κακώσεων (Mulligan Concept – Κinesiotape – IASTM Τεχνικές Μαλακών Μορίων). Τα κλινικά του ενδιαφέροντα είναι η μυοσκελετική φυσικοθεραπεία, οι κακώσεις και αποκατάσταση αθλητών και οι νευροεπιστήμες.